Projectan - Samenwerkingen

Samenwerkingen

Samenwerkingen

“Ken je eigen grenzen” is een oud, maar wijs spreekwoord.

Mijn klanten het beste geven dat ze verdienen, betekent ook beroep kunnen doen op andere experten. 

Silvia - iCommit Marketing

Coach voor ondernemers die niet zijn opgegroeid met Instagram

Wanneer jij een Instagram profiel wil, dat er niet enkel goed uitziet, maar echt volgers aantrekt én vooral deze volgers om kan zetten naar klanten, dan moet je bij Silvia zijn.

Zij helpt jou, als ondernemer, via online/offline opleidingen en consulting een succesvol Instagram profiel neerzetten. Haar positiviteit en enthousiasme krijg je er zomaar bij 😉

Projectan samenwerking Icommit
Projectan samenwerking The Spotlights

Femke - The Spotlight Agency

Tekstschrijver I seo-vriendelijke teksten voor websites I copywriter

Als je online zichtbaar wilt worden en je bedrijf wilt laten groeien, moet je bij Femke Vanhoutte zijn.  Ze zet jouw bedrijf in The Spotlight!

Als seo/copywriter schrijft ze alles wat rankt in Google. Wil je weten hoe? Boek een online zichtbaarheidsconsult of volg één van haar vele trainingen en workshops.

Hannelore - Boostway

Boost je online zichtbaarheid, boost je business

Ben jij een ambitieuze ondernemer op zoek naar iemand om jouw bedrijf te doen boosten? Om door te breken in je markt? Je inkomen te schalen? Passief inkomen te genereren? Funnels op te stellen die echt werken.
Dan is Hannelore de persoon die jij nodig hebt. Hannelore heeft 10 jaar ervaring bij  bij grote topadverteerders, waaronder Proximus en L’Oréal als Digitale Director. Met haar bedrijf Boostways Coaching helpt Hannelore ambitieuze ondernemers op zoek naar groei.


Hoe?
Met een duidelijke marketing en communicatiestrategie. Het opstellen van een duidelijk aanbod. Het bepalen van je ideale klant en die ook écht bereiken. Met een unieke consumentgerichte kijk op jouw bedrijf. En vooral, met expertise die vaak enkel grote bedrijven zich kunnen veroorloven en die uniek is in de Benelux.

Hannelore is you go-to person voor het opstellen van een marketing- en communicatiestrategie en om te werken aan jouw online zichtbaarheid. Denk aan advertentiebeheer (Google, Facebook…), e-mailmarketing, automations, funnels en consumer journeys, social media content…