Nice to meet you!

Hi, fijn dat je interesse hebt in de vrouw achter het scherm.

Ik ben Tania, hou van fietsen, liefst gecombineerd met lekker eten en een glaasje cava. En ik ben fan van mijn veel aandacht vragende kat Ginger (herkenbaar?) 😉

Ik ben al meer dan 20 jaar actief in de IT-wereld als datawarehouse consultant voor grote bedrijven zoals Mercedes, Johnson&Johnson, ZNA, FodFin…

Toen ik 50 werd, vond ik het de moment om een nieuwe weg in te slagen. Het verlangen was er om zelf mijn tijd te kunnen indelen en dichter te staan bij ‘de klant’.

Nog steeds gebeten door het IT virus, besloot ik me terug toe te leggen op mijn eerste liefde: website ontwikkeling.
Hierin kan ik niet alleen mijn technische passie kwijt, ook mijn creatieve kant komt hier aan haar trekken.

Ik vind het belangrijk om mijn klanten op een persoonlijke manier te kunnen helpen, waarbij jij niet het zoveelste nummer in de rij bent. Ik hou er van om een website niet enkel als visitekaartje te ontwerpen, maar als een werktool waarbij mijn klanten vlotter en handiger kunnen werken en kostbare tijd en klanten winnen.

Mijn paradepaardje is mijn afsprakensysteem. Nadat ik voor mezelf een consult moest vastleggen bij een osteopaat bleek dat niet zo eenvoudig te zijn om iemand te bereiken na de werkuren. De meeste waren niet bereikbaar en op de website kon ik enkel een telefoonnummer en email terugvinden, onhandig!

Tot ik een osteopaat vond waar ik online een afspraak kon vastleggen. Super praktisch om zo direct te kunnen checken met mijn agenda wat mogelijk was. Dit deed mij beseffen dat je simpelweg klanten kan verliezen wanneer je niet meer bereikbaar bent na de uren en hoe dat vlot op te lossen is.

Wil jij te weten komen of een afsprakensysteem ook voor jouw bedrijf interessant kan zijn? Of wil je een nieuwe website (laten) bouwen?

Een website ontwerpen is niet een online visitekaartje maken.
Het is ondernemers helpen het volle potentieel van hun onderneming te benutten

Klaar om met
jouw online verhaal
te starten?

Boek een gratis kennismakings gesprek en we bekijken samen waar ik jouw online business kan helpen.