Enkele van mijn realisaties

Project Kairos Autismecoaching

Kairos autisme coaching

Kairos autisme coaching

Visit Website
Project B&B De Fruithoeve

B&B De Fruithoeve

B&B De Fruithoeve

Visit Website
Project Bubblychampagne

Bubbly Champagne

Bubbly Champagne

Visit Website
Projectan project foodcoachpraktijk

Foodcoach praktijk

Foodcoach praktijk

Visit Website
Project Veronica Demarest

Veronica Demarest

Veronica Demarest

Visit Website
Projectan Project DRT

DRT & Partners

DRT & Partners

Visit Website
Project Healthandhabits

Health & Habits

Health & Habits

Visit Website
Projectan Project Miero

Miero

Projectan project Icommit

Icommit

Project Jessifiedhealth

Jessified Health

Jessified Health

Visit Website

Hoor het van
een ander...

Nathalie Grietens

"Tania heeft mij super goed geholpen met het oplossen van enkele problemen op mijn website. Ze heeft ook mijn website klaar gezet voor het lanceren van mijn online cursus. Zonder haar hulp zou mijn website nooit op tijd klaar geraakt zijn."

Silvia Augusti

“Ik werk voornamelijk via social media en het is zo leuk om daar met klanten te connecteren. Wanneer ik tijdens een gesprek merk dat een volger meer wil weten over mijn aanbod, stuur ik eenvoudig een link naar mijn kalender. Hierdoor kan mijn klant zelf een datum en uur naar wens kiezen voor een kennismakingscall. Ik merk dat dat enorm drempelverlagend werkt voor mijn klanten. Daarnaast moet ik zelf geen zoomlink te sturen want dat gaat automatische én ook belangrijk, ik kan de afspraak niet vergeten want het staat ook al automatisch in mijn agenda, echt zalig! Een aanrader voor iedereen die meer klanten wil bereiken..”

Jessica Berden

“Mijn website was aan modernisering toe. Tania heeft de website niet alleen een mooi nieuw jasje gegeven, maar ook geoptimaliseerd. Nu kunnen klanten makkelijk online een afspraak boeken én ik kan zelf de nodige aanpassingen doen.”

DRT & Partners

“Bij ProjecTan voelen we ons geen nummer. Problemen worden aangepakt en opgevolgd. Dankzij Tania haar persoonlijke betrokkenheid hoeven we ons geen zorgen te maken en kunnen we onze focus richten op onze klanten”

Lore Ceulemans

“Enorm goede dienstverlening! Altijd snel opgelost als er problemen zijn, enorm goede communicatie en vooral aangenaam persoon om mee samen te werken. Ik werkte met ProjecTan samen voor de uitbouw van mijn nieuwe website en webshop en ik ben er zeer tevreden over. Aanrader!”

Klaar om met
jouw online verhaal
te starten?

Boek een gratis kennismakings gesprek en we bekijken samen waar ik jouw online business kan helpen.